Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Ν. Χαρδαλιάς στο γλέντι της εκλογικής επιτυχίας του Μ.Σφακιανάκη 

Published

on

Με ριζίτικα τραγούδια της στράτας, τσικουδιές, εκλεκτά εδέσματα και πεντοζάλι απο  Κρητικό χορευτικό συγκρότημα ο Μανώλης Σφακιανάκης, σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε στην  ”ΠΑΣΙΦΑΗ”, υποδέχθηκε και ευχαρίστησε τους στενούς συνεργάτες και του εκατοντάδες φίλους του για την πολύτιμη αρωγή τους στην εκλογή του, με απίστευτο ρεκόρ ψήφων στην Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό του Ν. Χαρδαλιά.
Ο στρατηγός του διαδικτύου μιλώντας στους προσκεκλημένους του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την δύναμη που του έδωσαν-αλλά και την ευθύνη-να υλοποιήσει  το όραμά του για μια ψηφιακή Περιφέρεια και δεσμεύτηκε ότι πρώτιστος επιχειρησιακός στόχος του παραμένει η παροχή γνώσεων μέσω επιμορφωτικών
σεμιναρίων στους ενήλικες πολίτες, για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και την ασφαλή πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.
Τον Μανώλη Σφακιανάκη, τον ιδρυτή της δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα και του Ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας C.S.I. τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης, ο π.Υπουργός Εσωτερικών και προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος
Σιάσος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μιχάλης Σφακιανάκης, ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης και τραγουδοποιός Μανώλης Κονταρός, η γνωστή και δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, επιχειρηματίες, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι κοινωνικών και επιστημονικών φορέων.

Advertisement