Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Ο Πανλιοσιακός ήρθε για να μείνει”

Published

on

Από το νεοσύστατο σωματείο της ΕΠΣΔΑ Πανλιοσιακό λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Ο Πανλιοσιακός Α.Ο. αποτελεί την επανίδρυση της παλαιότερης και ιστορικότερης ομάδος των Άνω Λιοσίων. Πρόκειται για έναν νέο ποδοσφαιρικό σύλλογο, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει αθλητικά, αφού μεταξύ άλλων, δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών, τμήμα baby football για παιδιά 3 έως 5 ετών, γυναικεία ομάδα και φυσικά αντρική ομάδα αποτελούμενη από νέα παιδιά με πάθος, ικανότητες και αγάπη για το άθλημα, και όλα αυτά με απόλυτη επιτυχία.

Φέτος, για πρώτη φορά συμμετέχει στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Β’ ΕΠΣΔΑ υπό τη καθοδήγηση του Δημήτρη Πλαβούκου, ο οποίος κατέχει σημαντικές διακρίσεις και εμπειρία ως αθλητής αλλά και ως προπονητής.

Η διοίκηση της ομάδος έχει σαν στόχο να δημιουργήσει καλούς αθλητές σήμερα και καλύτερους ανθρώπους αύριο. Για αυτό τον σκοπό, η φετινή χρονιά αναμένεται γεμάτη παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Μέγας χορηγός της ομάδος ο μεγάλος Εκπαιδευτικός  Οργανισμός (Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) ‘ΆΛΦΑ’’, στα Άνω Λιόσια, ο οποίος στηρίζει τον Πανλιοσιακό από τα πρώτα του βήματα.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή η ομάδα ήρθε για να μείνει και να αποτελέσει έναν αθλητικό σύλλογο,πρότυπο για την πόλη των Άνω Λιοσίων.”.