Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Πρύτανης του ΠΑ.ΠΕΙ. Μ.Σφακιανάκης βράβευσε τους Ολυμπιονίκες Πολίστες, του ήθους και της Αλληλεγγύης  

Published

on

Σε μια πανηγυρική τελετή στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Πρύτανης του ΠΑ.ΠΕΙ. Μιχάλης Σφακιανάκης, βράβευσε τους Ολυμπιονίκες Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Polo Ανδρών.

Στην προσφώνησή του ο κ. Σφακιανάκης συνεχάρη τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στους αγώνες και πρωτίστως, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ”για το υψηλό ήθος που επέδειξαν καθ´ όλη τη διάρκεια της αθλητικής τους διαδρομής, με κορύφωση την γενναία πράξη αλληλεγγύη τους να μοιράσουν το μισό πριμ τους από την απόκτηση του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας’’.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σφακιανάκης, στους φοιτητές και τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς που είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο.«Είμστε υπερήφανοι” υπογράμμισε με έμφαση, ”που στην οικογένεια του Πανεπιστημίου μας, έχουμε αυτά τα λαμπρά παραδείγματα που αποτελούν κίνητρο και πηγή έμπνευσης για όλους μας’’!

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Μιχαήλ Ε. Σφακιανάκης επέδωσε Τιμητικές Πλακέτες στους Θεόδωρο Βλάχο Ομοσπονδιακό προπονητή, Ιωάννη Φουντούλη (αρχηγό της Εθνικής) απόφοιτο του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Γεώργιο Δερβίση φοιτητή του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάριο Καπότση απόφοιτο του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χριστόδουλο Κολόμβο απόφοιτο του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κωνσταντίνο Μουρίκη φοιτητή του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ζαννή Αλαφραγκή φοιτητή του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κωνσταντίνο Κάκαρη φοιτητή του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Άγγελο Βλαχόπουλο φοιτητή του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών.

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο βουλευτής Α’ Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος, ο Βουλευτής ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ο Τομεάρχης Αθλητισμού και μέλος της Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Θανάσης Ζαννιάς, η Dr Νίκη Καλογηράτου, Chief Communication Officer στην Capital Ship Management και ο Θεόδωρος Πανταλάκης, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Advertisement