Connect with us

stoplekto

Ο φωτορεπόρτερ Θοδωρής Γεωρνταμιλής καταγγέλει μέλος της ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Από τον φωτορεπόρτερ Θοδωρή Γεωρνταμιλή λάβαμε την παρακάτω καταγγελία που απέστειλε στην ΕΠΣΔΑ:

“Προς το ΔΣ της ΕΠΣΔΑ…

είμαι ο Θεόδωρος Γεωρνταμιλής, διαπιστευμένος φωτογράφος της Ένωσης με αδεια εισόδου στα γήπεδα με αρ. πρωτ. 3310/2020-2021 και σήμερα βρέθηκα στο γήπεδο Γκορυτσάς για να καλύψω φωτογραφικά το παιχνίδι της Α ΕΠΣΔΑ μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου και της  ομάδας Μίμας Μικρασιατική όπως φαίνεται και στο φύλλο αγώνα που έχω καταγραφεί από τον παρατηρητή τηρώντας την διαδικασία που προβλέπεται βασει κανονισμου.
Κατά την διάρκεια του αγώνα καθόμουν στο καρεκλάκι μου στο ύψος της μεσαίας γραμμής οπως προβλέπεται  χωρίς να εμποδίζω το έργο του επόπτη ,με μικρές μετακινήσεις προς τις πλευρες των περιοχων όταν υπήρχε στημένη φάση για γκολ.  Εν αγνοία μου κι ενω προσπαθούσα να φωτογραφίσω στημένη φάση για γκολ στο καρεκλακι μου κάθισε παράγοντας του Απολλωνα τον οποίον εντόπισε ο επόπτης και ο διαιτητής και τον απομάκρυναν στελνοντας τον στον πάγκο της ομάδας του.
Κατά την  λήξη του αγώνα και ενω μάζευα τον εξοπλισμό μου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας Μίμας Μικρασιατική κύριος Κάμπαξης και κινούμενος με αγριες διαθέσεις προς το μερος μου, μου επιτέθηκε φραστικά φωνάζοντας μου “είσαι ξεφτίλας εσυ δεν θα ξαναμπείς σε γήπεδο να φωτογραφίσεις σε ξέρω τι ξεφτίλας είσαι άφησες παραγοντα του Απόλλωνα να καθίσει στην θέση σου” Σε διαρκείς ερωτήσεις μου αν με ξερει και γιατι με αποκαλεί έτσι συνέχιζε να με φωνάζει “ξεφτίλα” κάτι που άκουσαν δεκάδες φίλαθλοι που βρίσκονταν κοντα στα κάγκελα καθώς και μελη της ΕΠΣΔΑ που ήταν παρόντες.
Βρισκόμενος όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα πάντα διαπιστευμένος απο την Ένωση και στις διάφορες εκδηλώσεις γνωρίζετε πολύ καλά το ποιόν μου και τον  χαρακτήρα μου ως άνθρωπος.
Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα σε καμία ομάδα και κυρίως στους παράγοντες και διατητές της ΕΠΣΔΑ.
Με την σημερινή συμπεριφορά του προέδρου της Ομάδας Μιμας Μικρασιατικη θίχτηκε η τιμή η υπόληψη μου και το κύρος μου και ζητώ από την Ενωση να πράξει τα προβλεπόμενα προς ηθικής αποκατάστασης μου καθώς και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω κινήσεις μου.
Με τιμή
Γεωρνταμιλής Θεόδωρος”.