Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Το μήνυμα του Προέδρου της Επιτροπής Μικτών ΕΠΣΔΑ Μαν. Κάμπαξη

Published

on

Και φέτος η εικόνα που παρουσιάζουν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ, είναι αρκετά ικανοποιητική. Η Κ12 έχει όπως και πέρσι μια αξιοπρόσεκτη πορεία, καθώς προπορεύεται στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12 και δείχνει όπως και πέρσι μια αρκετά δυναμική παρουσία. Από την άλλη η Κ14, μπορεί να μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά οι εμφανίσεις των έφηβων ποδοσφαιριστών είναι ενθαρρυντικές. Και οι δυο ομάδες καθοδηγούνται από τον έμπειρο τεχνικό Αποστόλη Λινάρδο, που φέτος διαχειρίζεται προπονητικά μόνος του και τις δυο Κατηγορίες, μαζί με τους συνεργάτες του.

Για την πορεία των Μικτών ομάδων μέχρι τώρα μας μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών και Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Μανώλης Κάμπαξης, που μας είπε:

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την μέχρι τώρα παρουσία των ομάδων μας στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12 και Κ14. Φέτος οι Μικτές έχουν αναβαθμιστεί και έχουμε προσπαθήσει να υπάρχει μια σωστή οργάνωση πάνω από όλα, η οποία φαίνεται και από τα αποτελέσματά της. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, που δικαιώνουν τις επιλογές των προπονητών τους με τις εμφανίσεις τους, αλλά και στον προπονητή μας Αποστόλη Λινάρδο, που δουλεύει εντατικά και ασταμάτητα. Τέλος, οι επιτυχίες αυτές οφείλονται πάνω από όλα στην ομαλή λειτουργία της Επιτροπής Μικτών, που συντονίζει όλες τις ενέργειες μέσω των ακούραστων μελών της. Σημαντική και η πολύ καλή  συνεργασία που υπάρχει με την Επιτροπή Υποδομών, η οποία είναι αλληλένδετη με τις Μικτές ομάδες”.