Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χρυσόστομος Άγουρος τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες του Ιάσονα

Published

on

Την πρόσληψη του Χρυσόστομου Αγουρου στο πόστο του Τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών ανακοίνωσε ο Ιάσονας.

Το δελτίο τύπου

 

O Υποψήφιος Διδάκτορας του ΣΕΦΑΑ Αθηνών στο Sport Training&Coaching και γέννημα θρέμμα Ιλίου, Χρυσόστομος Άγουρος, αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών του «ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ»

Είναι Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό τίτλο στη μεγιστοποίηση της απόδοσης στην προπονητική αθλημάτων. Έχει λάβει μέρος σε ερευνητικές εργασίες σε σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τα ομαδικά αθλήματα.

Είναι κάτοχος Uefa Β και διπλώματος Match Αnalyst και Data Αnalyst από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Επίσης έχει παρακολουθήσει Coerver Coaching Youth Diploma Level 1&2 και Smartfootball Technician Diploma Level 1&2

Έχει εργαστεί περισσότερο από μία 15ετία ως Προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες στον Πανερυθραϊκό, στον Πάο Καματερού, στον Παθιακάκη και στην Ακαδημία Β.Λάκης. Επιπλέον συνεργάστηκε ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, του Εθνικού Πειραιώς, του Πανερυθραϊκού, του Άρη Πετρούπολης, του Πάο Καματερού, του Παθιακάκη, των Λύκων Χαϊδαρίου καθώς είναι και μέλος της Μικτής ομάδας Κ15 της ΕΠΣ Αθηνών‼️

Έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα του «ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ» μας δήλωσε: ‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω μια τόσο πολυπληθή και υψηλού επιπέδου ακαδημία. Στόχος μου είναι να προσθέσω ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση και την τεχνογνωσία της ακαδημίας προσεγγίζοντας πρότυπα ΠΑΕ στηριζόμενοι σε επιστημονικές μεθόδους’’.