Connect with us

Παρασκήνιο

Πάμε για lockdown στα ομαδικά αθλήματα;

Published

on

Από εκεί που έστω και για λίγες ώρες είχε ανακοινωθεί το άνοιγμα των εξεδρών στο 10% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων στην Super League 1 και μια ημέρα μετά με παρέμβαση του πρωθυπουργού η απόφαση πάρθηκε πίσω, η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες οδηγεί την κυβέρνηση στην εξεταση λήψης μέτρων στα ομαδικά αθλήματα, μηδέ του ποδοσφαίρου εξαιρουμένου.

Για το θέμα πρόσθετης λήψης μέτρων μίλησε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Ο κύριος Τσιόδρας απαντώντας σε ερώτηση  σχετικά με την επιβολή νέων μέτρων, είπε ότι το θέμα αυτό έχει ήδη τεθεί στην επιτροπή θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 29/10 και έφερε ως παράδειγμα τα σπορ που χρειάζονται σωματική επαφή.

Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε τα εξής: Σκεφτόμαστε κι άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να δουλέψουν παραπάνω, επιπλέον δηλαδή στα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί».

Μάλιστα θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα είπε ότι υπάρχουν περιστάσεις στη ζωή μας που πρέπει να μιλήσουμε φωναχτά, να είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην διασκέδαση.

Όπως τόνισε «η μουσική καλό είναι να είναι χαμηλά ώστε να ακουγόμαστε και να μην απαιτείται να φωνάζουμε περισσότερο, καθώς όσο περισσότερο φωνάζουμε τόσο περισσότερο αεροσταγονίδια εκπέμπονται από το στόμα μας» .

Ο κύριος Τσιόδρας χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ποια μέτρα θα συζητηθούν στην επιτροπή την Πέμπτη, μίλησε για επανεξέταση των αποστάσεων στην άθληση, ιδίως στα σπορ που χρειάζονται σωματική επαφή

Πηγή:soccerplus.gr