Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πάμε Μαϊάμι.. και όπου βγεί… 

Published

on

Η μετα-πολιτική, η μετα-δημοκρατία, ο μετα-μοντερνισμός, ο ύστερος νεωτερισμός, οι χειραγωγούμενες φαντασιώσεις, η κοινωνία του θεάματος, ο πολιτισμός της εικόνας, το life style , το instagram, οι followers, η αλλοτρίωση, η ιδεολογική κατάρρευση…..
Η κουρασμένη προοδευτική ηγεμονία, η στρατηγική ήττα, το βαρύ πένθος, η απόγνωση, η κρίση ταυτότητας η κρίση ηγεσίας, τα υπαρξιακά ερωτήματα, η αμφισβήτηση, η παραίτηση….
Το καρέ των διαδόχων της κυβερνώσας Αριστεράς, ο διάττων? αστήρ από το Μαϊάμι με ιδέες για τον  συμπεριληπτικό και συμπονετικό καπιταλισμό, το μπρα ντε φερ με την κόκκινη πριγκίπισσα, η επικράτηση στον Α’ γύρο, οι σπόροι της μετάλλαξης…
Το φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο, το πείραμα στην Αποικία,το ”Ρεπουμπλικανικό” και ”Δημοκρατικό” κόμμα στην Ελλάδα, το επιτελείο του Μπάιντεν, ο μάγος της επικοινωνίας-ο Χάρι Χουντίνι της κεντροαριστεράς , ο΄΄Εθνικός Κήρυκας” και οι ύμνοι στον ”Έλληνα Μακρόν”, ο γεωπολιτικός πρέσβης. η Μαύρη θάλασσα, η Χάγη και η Ανατολική Μεσόγειος….

Ο ναύαρχος, τα λόμπι, οι κολοσσοί του Ελληνικού επιχειρείν που αναζητούν εναγωνίως εναλλακτική στην Μητσοτακική  ηγεμονία… εάν και εφόσον..και ο μεγάλος ηττημένος, που σκηνοθετεί όπως διατείνονται άσπονδοι φίλοι του, με τέχνη και μαεστρία την νέα κρίση, τις νέες ”διασπάσεις” και την ”grande” επιστροφή ως άλλος Οδυσσέας…
Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση…
Οσο για το χρώμα της γάτας δεν έχει καμία σημασία. Αρκεί να πιάνει τα ποντίκια και να στρογγυλοκάθεται στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Κάτι παραπάνω γνωρίζει επ’ αυτού ο μέγας διδάσκαλος και γκουρού της επικοινωνίας Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ.
Λέτε να συμβουλεύει και τον Στέφανο ??
Η ”έφοδος στον Ουρανό” αναβάλλεται.
Προέχει το Μέγαρο Μαξίμου.

Advertisement