Connect with us

Διάφορα

Πήρε το θρίλερ η Τροχαία Αθηνών, 4-3 την Αμεση Δράση

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με συναρπαστική εξέλιξη, η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας επί της Αμεσης Δράσης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η Αμεση Δράση αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και προηγήθηκε στο 4′ όταν ο Κυριακόπουλος έκανε το 1-0, ενώ στο 7′ ο Παπαχρήστος πέτυχε το 2-0. Η αντίδραση της Τροχαίας ήρθε στο 19′ όταν ο Δαούτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίχτης στο 41′ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 52′ ο Δαούτης και πάλι ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το 2-3. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς είχε κριθεί, στο 88′ Ζλατινούδης ισοφάρισε σε 3-3 για τους γηπεδούχους. Παρά το σοκ, η Τροχαία απάντησε αμέσως, και στο 89′ ο Λάβδας με κοντινό πλασέ έκανε το 3-4. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Παπαχρήστος.

Αξίζει να σημειωθέι πως την προσπάθεια της ομάδας της Τροχαίας στηρίζει η εταιρεία TAXIPLON, βασικός χορηγός της ομάδας…

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ (Μπάμπης Παγάνης): Τσεμεκίδης (46′ Σαμπαριώτης), Φωτόπουλος (46′ Παπακωνσταντίνου), Αρσενίδης, Παγάνης, Παρακεντές (57′ Πάιρας), Στεφανίδης, Μέλανος, Καβουλάκης (80′ Ζλατινούδης), Κυριακόπουλος, Παπαχρήστος, Δαρδαμάνης.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Τσέπερης, Δεληχατζής, Στρέμπας, Δαούτης, Μητράκος, Μυλωνάς (67′ Καραγεώργος Απ.), Μανέτας, Λαγγουράνης, Καραγεώργος Αθ., Λάβδας, Νικολόπουλος.