Connect with us

stoplekto

Πήρε το ντέρμπι η Τροχαία Αθηνών, 2-1 με ανατροπή το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Published

on

Η Τροχαία Αθηνών ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και πλούσιο θέαμα από τις δύο ομάδες, με το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο 10′ η Τροχαία είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν το πλασέ του Μανάλη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καραμαλίγκα. Το σκορ άνοιξε για το ΑΤ ΒΒΒ στο 45′. Ο Βαφειάδης σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Τσέπερη να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αργύρης, και ο Βαφειάδης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έγινε η φάση που αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Στο 47′ ο Νικολαΐδης βρέθηκε μόνος με τον Κατράνα, αλλά ο γκολκίπερ της Τροχαίας επενέβη σωτήρια. Στην αντεπίθεση ο Καραγιάννης με εκπληκτικό σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Καραμαλίγκα κάνοντας το 1-1. Στο 64′ ήρθε η ολική ανατροπή, όταν ο Γκιόλας με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ράπτη που απέφυγε τον γκολκίπερ και με εξαιρετικό πλασέ από πολύ πλάγια έκανε το 2-1. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΡΟΧΑΊΑ ΑΘΗΝΩΝ: Τσέπερης (46′ Κατράνας), Μπλίκας (60′ Σφακιωτάκης), Μανέτας, Μητράκος (60′ Σπάρταλης), Τσιρκινίδης (85′ Περιβολάρης), Παπασπυρόπουλος, Στεφανής, Μανάλης (33′ λ.τ. Ράπτης), Καραγιάννης (87′ Αγόρας), Στρέμπας (46′ Καραγεώργος), Γκιόλας (76′ Μυλωνάς).

ΑΤ ΒΒΒ: Καραμαλίγκας, Κίλιας, Κόρδας (46′ Βασιλειάδης), Τσίκος, Κουκουνασούλης, Βαφειάδης (65′ Βάτσιος), Αργύρης, Χαρμπής, Τρακάλας (81′ Σφακιανάκης), Νικολαΐδης, Μπέλτσος.