Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πανλιοσιακός: “Με το γάντι μας σφάζουν”

Published

on

Από τη διοίκηση του Πανλιοσιακού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Με το γάντι σφάζουν την προσπάθεια της ομάδας του Πανλιοσιακού οι απερίσκεπτες υποδείξεις των διαιτητών.
Τη Κυριακή 6/2, ο Πανλιοσιακός αντιμετώπισε τον Αστέρα Άνω Λιοσίων στο δημοτικό γήπεδο Πανοράματος στα Άνω Λιόσια, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΔΑ.
Τα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά του Δημήτρη Πλαβούκου έχοντας πετύχει να ανεβάσουν στα τελευταία παιχνίδια ιδιαίτερα την απόδοση τους, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των ίδιων και του προπονητή μας, έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, έχοντας δεκάδες ευκαιρίες για γκολ, πλήρη κατοχή, και κάνοντας την αντίπαλη ομάδα να μην υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα δυστυχώς έχασε άδικα τους τρεις βαθμούς της νίκης και δέχθηκε την ισοπαλία με 3-3,καθώς ο διαιτητής κ.Σμαήλος είδε και καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αστέρα.
Εκφράζουμε τη θλίψη μας και την αγανάκτηση μας γιατί τέτοιες ενέργειες διαμορφώνουν λάθος εικόνα και αποτέλεσμα για τη νεολαία μας και τον αθλητισμό γενικότερα.
Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τους αθλητές μας για την επιτυχία τους και το πάθος που τους διακατέχει σε κάθε παιχνίδι.
Συγχαίρουμε τους 2 βοηθούς διαιτητή, κ. Αρβανιτάκη και κ. Σταμούλη, για την άψογη συνεργασία.
Συγχαίρουμε τον Αστέρα Άνω Λιοσίων για τη προσπάθεια.΄
Τέλος, ελπίζουμε στη συνέχεια, το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, συνέπεια και σωστές αποφάσεις από τους διαιτητές”.