Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Μεγαλύτερο το κίνητρο μας-Αφίσα για το ντέρμπι (photo)

Published

on

Μέσω… αφίσας η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών αποφάσισε να απευθύνει στον κόσμο της ομάδας γενικό κάλεσμα ζητώντας του να δώσει το παρών το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια στο ματς κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Οι πράσινοι μετά την μεγάλη επιτυχία του περασμένου αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας θα αναζητήσουν ακόμη μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή. 
12822200_961323643957280_1058568242_n

Στα αγωνιστικά εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μπεκατώρος, ενώ οι Βασίλης Πλουσής και Μύρος Γιακουμάκης παρότι προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή αφού ο βαθμός ετοιμότητας τους δεν είναι αυτός ακομη που επιθυμεί το τεχνικό επιτελείο.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο τεχνικός του συλλόγου, Μανώλης Παπαματθαιάκης αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου που τον βρει απέναντι στην πρώην του ομάδα λέγοντας:

Καταρχήν υπάρχει σεβασμος από το πρόσωπο μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς έχω εργαστεί για τέσσερα χρόνια πάντα με επιτυχίες. Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο αυτή τη στιγμή το έχει η ομάδα μου και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε το παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο που είναι η γρήγορη παραμονή για να μπορούμε μετά να βλέπουμε τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε έχουμε όλα τα φόντα να το πετύχουμε και τα δυο. Όλα τα Κρητικά ντέρμπι είναι δύσκολα με ιδιαιτερότητες αλλά ο Ερμής στα Ζωνιανά έχει και την ποιότητα και τη δύναμη να κερδίζει τους πάντες και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο’. Ερωτηθείς, ποια θεωρεί ότι θα είναι η κατάλληλη συγκομιδή που θα δώσει τη σωτηρία στην ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Εάν αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπήρχε η ένσταση η οποία δεν ξέρουμε την έκβαση της και θα διαφοροποιήσει αρκετά τα πράγματα για την παραμονή, θεωρώ ότι εάν μείνουν ως έχει τα πράγματα η παραμονή θα πάει πάνω από τους 45 βαθμούς. Εάν η ένσταση είναι καταδικαστική για την ομάδα του Ηλυσιακού νομίζω ότι θα πάει πολύ λιγότερο’.