Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πιερρακάκης στην Περιφέρεια Αττικής ο Μανώλης Σφακιανάκης-Υποψήφιος με τον Γ.Πατούλη 

Published

on

Ένα πυρηνικό όπλο στο ροστερ της ομάδας των υποψηφίων συμβούλων του ενέταξε ο Γ.Πατούλης, πείθοντας τον Μανώλη Σφακιανάκη τον κορυφαίο Έλληνα στρατηγικό παίκτη και γνώστη του κυβερνοχώρου και της κυβερνοασφάλειας να τον συνδράμει στον αγώνα του για την επανεκλογή του και να υλοποιήσει το όραμα του, να γίνει ψηφιακή η Περιφέρεια Αττικής.  Ο ιδρυτής της δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα και ο θεμελιωτής του Ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας C.S.I. αντιστράτηγος ε.α.Μανώλης Σφακιανάκης, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-social media-στην νέα ψηφιακή δομή της περιφέρειας θα έχει το γενικό πρόσταγμα-θα είναι ο αντίστοιχος Πιερρακάκης όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Πατούλης-και θα εκπονεί όλες τις  επιχειρησιακές στρατηγικές δράσεις για την μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή.
Η απόφαση του Μανώλη Σφακιανάκη να εμπιστευτεί την υψηλή τεχνογνωσία του στον Γ.Πατούλη-επ΄ωφελεία των πολιτών- αναμένεται να προσπορίσει σημαντικά εκλογικά οφέλη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής δεδομένης της υψηλής δημοφιλίας, της αναγνωρισιμότητας, της επιδραστικότητας και της μεγάλης διείσδυσης του επικεφαλής του C.S.I. σε όλη την κοινωνική, ταξική, γεωγραφική και πολιτική διαστρωμάτωση του Λεκανοπεδίου.
Μια πολύτιμη στήριξη για τον Γ.Πατούλη ,υψηλής προστιθέμενης αξίας,πολλαπλασιαστικής ισχύος και ισχυρών συμβολισμών στον κυβερνοχώρο όπως σχολίαζαν με νόημα  πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι.
Ο Μανώλης Σφακιανάκης θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας