Connect with us

Διάφορα

Πρωταθλήτρια με θρίλερ η ΥΑΒΕ, 5-3 στα πέναλτι την Τροχαία

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό ματς που κυριολεκτικά τα είχε όλα, και που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η ομάδα της Βουλής (ΥΑΒΕ) επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτις επί της Τροχαίας με 5-3 (κανονικός αγώνας και παράταση 1-1) και κατέκτησε το πρωτάθλημα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Ηλίας Καραγιάννης έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με τον Χρήστο Καραγιάννη με σουτ να κάνει το 1-0 για την Τροχαία. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 48′ ο Ταμπάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τζανέτος που εκτέλεσε το πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ταμπάκης ανατράπηκε και πάλι μέσα στην περιοχή, με την ΥΑΒΕ να κερδίζει νέο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή τη φορά ο Φέκας, αλλά ο Τικταπανίδης απέκρουσε! Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 65′ όταν ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπανδρέου με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 85′ η Τροχαία έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Δαούτης.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου στο 110′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, αφού αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη ο Παπανδρέου. Στη διαδικασία των πέναλτις η ΥΑΒΕ ήταν πιο εύστοχη και με σκορ 5-3 πήρε τη νίκη και τον τίτλο.

Η εξέλιξη των πέναλτις, με πρώτη την ΥΑΒΕ…

Καρακάσης 1-0

Καραγιάννης Ηλ. 1-1

Τζανέτος 2-1

Κουκοβίνης άουτ

Χαραλάμπους 3-1

Βάρρας 3-2

Μπαξεβάνης 4-2

Μανάλης 4-3

Κοθράς 5-3

ΥΑΒΕ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μπακόλας, Πάππος, Μπλίκας, Κοθράς, Καρακάσης, Οτέμπερης, Γραμμένος, Παπανδρέου, Χαραλάμπους, Τζανέτος, Φέκας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κόκκαλης, Δόγκας, Κωστούλας, Μπαξεβάνης, Ταμπάκης.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Τικταπανίδης, Λάβδας, Δαούτης, Στεφανής, Μανάλης, Καραγιάννης Χρ., Κουκοβίνης, Καραγιάννης Ηλ., Στρέμπας, Νικολόπουλος, Γκιόλας.

Επαιξαν επίσης Μυλωνάς, Λαγγουράνης, Σφακιωτάκης, Βάρρας, Μανέτας, Παρτάλης.

Διαιτητές: Περράκης, Σπυρόπουλος, Κολιάκος.