Connect with us

stoplekto

Σήμερα ο τελικός του κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Published

on

Σήμερα στις 16:30 στο γήπεδο της Καλλιθέας θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Αντιμέτωποι θα τεθούν η ομάδα της ΥΑΒΕ (Βουλή) με την ομάδα της Τροχαίας Αθηνών, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Η ομάδα της Τροχαίας θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του κυπελλούχου, αφού είναι αυτή που το κατέκτησε την περίοδο 2019-20 (πέρυσι δεν έγινε λόγω Covid) επικρατώντας στον τελικό επί της ΥΑΤ με 1-0, με γκολ του Μιχάλη Πυλαρινού στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά και την περίοδο 2018-19, ενώ είναι η πολυνίκης του θεσμού με 4 κατακτήσεις.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν και τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου η ΥΑΒΕ είναι στην πρώτη θέση και η Τροχαία Αθηνών στην 2η, και ετοιμάζονται για τα Play offs. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθούν μεταξύ τους!

Η ΥΑΒΕ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την ομάδα του Αερολιμένα Αθηνών με 2-1 και το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με 2-0, ενώ η Τροχαία Αθηνών απέκλεισε την ΔΙΑΣ Ν/Α με 6-2 και την ΥΑΤ με 6-0.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο YouTube σε παραγωγή Nfstudiosports και περιγραφή Θανάση Ζαχάκη.