Connect with us

Γ Εθνική

Σεφτέ στις νίκες η Κοζάνη, 2-0 τον Καμπανιακό

Published

on

Την πρώτη της νίκη στα μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2 πέτυχε η Κοζάνη η οποία παρουσία περίπου 2500 φιλάθλων κέρδισε τον Καμπανιακό μετά από καλή εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπακάλης με σουτ νίκησε τον Γιακουμή και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Νωρίτερα στο 16′ ακυρώθηκε γκολ της Κοζάνης, μετά από υπόδειξη του βοηθού σε θέση οφσάιντ του Κανούλα. Ο Βοριαζίδης στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης σκόραρε για την Κοζάνη και έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κοζάνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λάμπογλου νίκησε τον Γιακουμή και έγραψε το τελικό σκορ.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (60′ Κουφάς), Γιαλαμίδης (72′ Παπανικόλας), Μπακάλης (60′ Στόιος), Νιάσε (46′ Βοριαζίδης), Κανούλας, Ψάλτης, Παπαργυρίου, Αποστολίδης (75′ Μπίντσης), Μαραγκός.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Ν. Καθάριος (75′ Παπακωνσταντίνου), Βοσκόπουλος, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης (60′ Ντόγος), Πόζογλου (60′ Μαγκούτης), Π. Καθάριος (72′ Χρηστίδης), Κεχαγιάς, Μανιός, Καράμπελας, Μπουτζίκος.

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com