Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σημαντικές επιστροφές στον Θρασύβουλο

Published

on

Να μπορέσει να βαδίσει σε ποδοσφαιρικές μέρες που μεσουρανούσε στο πρόσφατο παρελθόν προσπαθεί ο Θρασύβουλος. Το ιστορικό σωματείο της ΕΠΣΔΑ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας χάσει την ταυτότητα του πρωταγωνιστή.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν για μια ακόμη φορά αμφίρροπο για την ομάδα της Φυλής, όμως το σωματείο συσπειρώθηκε, ανέδειξε μια αρκετά υποσχόμενη διοίκηση και υπάρχει διάθεση για να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Για το λόγο αυτό στην προσπάθεια αυτή, η διοίκηση στράφηκε σε πρόσωπα που έχουν τιμήσει την ομάδα με το παραπάνω. Στο σύλλογο λοιπόν επέστρεψαν τα αδέλφια Γιώργος και Ανδρέας Κοντούλης, δυο παίκτες που γνωρίζουν όσο λίγοι το Θρασύβουλο και αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο και εκτός γηπέδου. Το ίδιο και ο Λεωνίδας Ρόδης, που επανήλθε στο σωματείο, αγωνιζόμενος τελευταία στον Αήττητο Σπάτων. Ακόμα αποκτήθηκε ο γκολκίπερ Γιόζεβ, με πρόσφατο πέρασμα από τον Πυρρίχιο.

Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων ποδοσφαιριστών και μάλιστα από το πάνω ράφι και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη…