Connect with us

4ος Όμιλος

Σουλελές: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Published

on

Ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες του Εθνικού στο ντέρμπι με τον Φωστήρα. Για τον Φώτη Σουλελές ο λόγος, ο οποίος με το γκολ, που πέτυχε στο 28’ έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους», το οποίο ωστόσο δεν έμελλε να διατηρηθεί μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Εθνικού στις δηλώσεις του εστίασε στην αξιοπρόσεκτη δουλειά που γίνεται τους τελευταίους μήνες κι έχουν φέρει την ομάδα του Πειραιά να πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

«Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία πολύ δυνατή ομάδα και τον πρωτοπόρο του ομίλου, όπως ο Φωστήρας. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και για εμάς, όσο και για τον κόσμο, που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε. Δημιουργήσαμε φάσεις, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ και σε μία ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φώτη Σουλελέ, ο οποίος ερωτηθείς σε ποιους τομείς οφείλεται η πρωταγωνιστική πορεία που πραγματοποιεί ο Εθνικός μέσα στο 2016, τόνισε:

«Η πολύ καλή μας πορεία σε αυτό τον δεύτερο γύρο οφείλεται κυρίως στην σκληρή δουλειά που κάνουμε, όσο κυρίως στο γεγονός ότι έχουμε βρει τη χημεία μας ως ομάδα. Στόχος μας πλέον, είναι να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θα ήταν ευτύχημα για εμάς ο συγκεκριμένος κορμός να παραμείνει ο ίδιος και την επόμενη σεζόν»