Connect with us

3ος Όμιλος

Σπάρτη-Δόξα Νέας Μανωλάδας 2-1

Published

on

 

Το αήττητο σερί που έτρεχε η Δόξα Νέας Μανωλάδας από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Σπύρος Αντωνόπουλος έλαβε τέλος στην Σπάρτη αφού η ομώνυμη ομάδα βγάζοντας αρκετό πάθος στο παιχνίδι της επικράτησε με 2-1 διατηρώντας την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου μείωσε τη διαφορά του από το πρωτοπόρο Παναργειακό στους δυο βαθμούς αφού έφτασε τους 21 πόντους, σε αντίθεση με τους μαυραετούς που έμειναν στους 15 βαθμούς υποχωρώντας στην 7η θέση. Το ματς ξεκίνησε με την Σπάρτη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και προηγήθηκαν στο 29′ με πέναλτι του Γούρμου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρις τις χρυσές αλλαγές των Χαλίλι και Αναστασάκου που έγιναν από το Σωτήρη Αντωνίου ενώ κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Σούλη για τους φιλοξενούμενους στο 70′. Ο Αναστασάκος στο 85 ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι, ενώ ο Αλβανός μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που στο 91′ χάρισε την πολύτιμη νίκη στους νεοφώτιστους.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός (52′ Χαλίλι λ.τρ.) , Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Τάντιτς (65′ Τάντιτς), Αναστασόπουλος, Κατσίκης (46′ Αναστασάκος), Ραχήμ, Ηλιόπουλος

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπ. Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Γούρμος (50′ Μελετίδης) , Μπαμπαρούσης, Βάτσης, Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος (46′ Σωτηρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σούλης, Παπαδόπουλος, Νιφορόπουλος.