Connect with us

3ος Όμιλος

Σπάρτη-Παναργειακός 1-1

Published

on

Σπουδαίο βαθμό σε μια από τις δυσκολότερες έδρας του 3ου ομίλου πήρε ο Παναργειακός μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Σπάρτη στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής. Οι νεοφώτιστοι που διατήρησαν τη διαφορά των τρίων βαθμών που τους χωρίζουν από τους «λύκους» παρέμειναν στην κορυφή ωστόσο έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι εστιάζουν την προσοχή τους στο τέρμα που τους ακυρώθηκε στο 70’ (σκορερ ο Ηλιόπουλος), ενώ φωνάζουν για μια περίπτωση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο υπόλοιπο μέρος της συνάντησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς ωστόσο στο α’ μέρος δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα έχοντας καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Ηλιόπουλο. Στην επανάληψη, ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός αφού στο 52’ έγραψε το 1-0 βάζοντας φωτιά στο κατάμεστο γήπεδο της Σπάρτης. Οι «λύκοι» από εκείνο το σημείο και μετά πίεσαν και κατάφεραν να γλυτώσουν την ήττα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιαντιάγκα με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στέλνοντας τους 250 Αργίτες που είχαν ταξιδέψει στην Σπάρτη στον 7ο ουρανό.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ, Κατσίκης, Αναστασάκος (81′ Κρεββατάς), Τάντιτς (68′ Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (79′ Χαλίλι)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Παπαδόπουλος, Ρότα, Κολάρας, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Παπαιωάννου (59’ Πούτσι), Νικλητσιώτης, Γκίνο, Τσόφλιος, Γκατιάγκα, Παντελής (76′ Φασουλής)