Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαίος βαθμός στο Ρέθυμνο για Ηράκλειο

Published

on

Με έναν πολύτιμο βαθμό απέδρασε από το Ρέθυμνο η Α.Ε. Ηρακλείου καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Επισκοπή για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι νερατζούρι στο πρώτο -επίσημο- παιχνίδι στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και παρότι έμειναν πίσω στο σκορ βρήκαν τη δύναμη να πετύχουν την ισοφάριση και να αποχωρήσουν από την όμορφη πόλη της Κρήτης με έναν υπερπολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά των δυο ημιχρόνων και κατάφεραν να προηγηθούν στο 63′ με κεφαλιά του Μποτωνάκη. Στη συνέχεια ο Αρχοντάκης αύξησε τον επιθετικό τόνο της ομάδας του με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν πέναλτι στο 82′ με τον Παναγιωτόπουλο. Ο παθών ήταν εκείνος που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών γράφοντας το τελικό 1-1. Στο 87′ ο Νταβαρίνος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ .

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ( Τζανλούνκα Κολονέλο): Γεωργίου, Κρητικός (72’ Πάτας) , Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Παπαδήμας, Φοβάκης (55’ Βλαβιανός), Γούλας, Δελήμπασης, Ηλιόπουλος, Τοπάλι, Βελονάκης (87′ Μεντί).
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ( Γιώργος Αρχοντάκης):  Ιωσήπου, Σπανός, Νταβαρίνος, Σιμιτζής, Τζανέτος (77’ Μιχελής), Ντούνης, Αλεξίου, Μαϊστόροβιτς, Καλιαμπάκας (63’ Ρούπι), Παναγιωτόπουλος, Χαλούλος (46’ Ευθυμιάδης).