Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι ο Μικρασιατικός απέκλεισε την Αμιλλα

Published

on

Χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι ο Μικρασιατικός για να αποκλείσει την ψυχωμένη Αμιλλα και να περάσει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 2-2, με τους Καισαριανιώτες να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι με 3-0.

Στο 7΄ο Παπούλιας έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Η Αμιλλα μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο μέρος και αφού αρχικά στο 48΄ο Ασπραδάκης ισοφάρισε σε 1-1, στο 68΄ο Κατσιούλας με κεφαλιά έκανε την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1. Ο Σμυρνάκης στο 75΄έκανε το 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το ματς. Στο 106΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες γιατί τραυματίστηκε ο Κατσιούλας και εαοχώρησε, ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου για τον Μικρασιατικό ευστόχησαν οι Κατηρτζιγιαννόγλου, Βενέτι και Αμπάζι, ενώ για την Αμιλλα αστόχησαν οι Κοπαλάς (δοκάρι), Τζαβάρας (άουτ) και Μουστής (απέκρουσε ο Μήτρο).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κασάρας, Ρεπάι (46′ Παππάς), Κατσαμάς (46′ Κοπανάς), Πουλέρι, Μουστής, Κασιμάτης, Σωτηρίου, Κατσιούλας, Κράς (77′ Ριζόπουλος), Ασπραδάκης, Στασινόπουλος (46′ Τζαβάρας)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Αδάμης (65′ Μήτρο), Σαρακηνός (65′ Πατσιαλός), Βενέτι, Ξενάκης, Κατηρτζιγιαννόγλου, Γκουρνέλος, Παπούλιας, Αμπάζι, Γρυπάρης, Σμυρνάκης, Κέτσες (100′ Μπλιώνας).