Connect with us

stoplekto

Στον τελικό του κυπέλλου η Τροχαία Αθηνών, 6-0 την ΥΑΤ

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, η Τροχαία Αθηνών επικράτησε με το ευρύ 6-0 επί της ΥΑΤ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει την ΥΑΒΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες της ΥΑΤ φόρεσαν φανέλες με συνθήματα κατά της βίας και μνημονεύοντας τον αδικοχαμένο Άλκη, μια κίνηση που προκάλεσε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ όταν ο Ράπτης με εκπληκτικό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 32′ έγινε μια φάση για highlights, όταν ο Νικολόπουλος σέντραρε και βρήκε τον Ράπτη που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό δοκάρι, μετά το δεξί και έφτασε στον Κουκοβίνη που σούταρε αλλά ο Γερμάνης απέκρουσε εκπληκτικά.

Στο 34′ μετά από κόντρες ο Στρέμπας από κοντά έκανε το 0-2. Στο 42′ ο Κουκοβίνης με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το 0-3, ενώ στο 45′ ο Δαούτης με πέναλτι έκανε το 0-4, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 64′ ο Στεφανής σέντραρε και ο Δαούτης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-5, με τον Στεφανή στο 70′ με σουτ να κάνει το 0-6.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ΥΑΤ σε όλο το 2ο ημίχρονο αγωνίστηκε με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού και αποχώρησης του Βασιλάκη, αφού δεν υπήρχαν άλλες αλλαγές.

ΥΑΤ: Γερμάνης, Καλτσούνης, Γιώτας, Βασιλάκης, Ζαχαρνούδης, Λιάκος, Αρβανίτης, Βουρλής (30′ λ.τ. Διώτης), Κόκκαλης, Κολοκυθάς, Καλλής.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Τικταπανίδης (46′ Κατράνας), Κοντολάτης, Δαούτης, Μανέτας (46′ Μυλωνάς), Τσιρκινίδης, Παπασπυρόπουλος, Στεφανής, Κουκοβίνης (46′ Σπάρταλης), Ράπτης, Στρέμπας (65′ Μητράκος), Νικολόπουλος.