Connect with us

stoplekto

Συνεργασία Θρασύβουλου και Ατρομήτου Αθηνών στις Ακαδημίες

Published

on

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Θρασύβουλο Φυλής!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση του Θρασύβουλου.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Φυλής, Σταμάτης Αβράμης τόνισε τα εξής:

«Εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Π.Α.Ο. Θρασύβουλος Φυλής,θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κύριο Βλαχογιάννη Γεώργιο, την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον υπεύθυνο του δικτύου Σχολών κύριο Αποστόλου Απόστολο για την οριστικοποίηση της μεταξύ μας συμφωνίας.

Εμείς οι ιθύνοντες του Θρασύβουλου Φυλής σεβόμενοι τη μέχρι σήμερα πορεία του σωματείου μας στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα πολυετή παρουσία στη FOOTBALL LEAGUE αλλά και στην SUPER LEAGUE,δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα Τμήματα Υποδομών μας.

Μέσα από την τεχνογνωσία, τη σωστή οργάνωση και λειτουργία και τη μεθοδική δουλειά που εγγυάται η ΠΑΕ Ατρόμητος, πιστεύουμε ότι η πρόοδος και εξέλιξη των Αθλητών της Ακαδημίας μας είναι δεδομένη και τους δίνουμε το κίνητρο να κυνηγήσουν το όνειρό τους».