Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συνεργασία με διατροφολόγο ο Πανλιοσιακός

Published

on

Από τη διοίκηση του Πανλιοσιακού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ένας ακόμη σπουδαίος ανθρώπος, πετυχημένη επαγγελματίας και διακεκριμένη επιστήμονας στο πλευρό της ομάδος μας.
Η διατροφολόγος, Έφη Δέδε, βρίσκεται επίσημα πια στο team συνεργατών του Πανλιοσιακού, εθελοντικά, με σκοπό την διατροφική συμβουλευτική και καθοδήγηση των αθλητών μας και τις απαραίτητες τακτικές μετρήσεις σώματος και μεταβολισμού.
Στόχος μας, η υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής, η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των παιδιών και της φυσικής τους κατάστασης.
Η Έφη ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2007 και εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στα Άνω Λιόσια.
Παράλληλα, τον Οκτώβρη του 2007 έως τον Δεκέμβρη του 2009 εργάστηκε εθελοντικά στα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου Άνω Λιοσίων, όπου διοργάνωσε ημερίδες με θέμα “Διατροφή & Αθλητισμός” τον Μάιο του 2008 και τον Μάρτιο του 2010.
Από το Σεπτέμβρη του 2008 είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων.
Από τον Φεβρουάριο του 2009, είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” στα Άνω Λιόσια Αττικής.
Από τον Φεβρουάριο του 2010, εμφανίζεται σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών και αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά. Από το 2004 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει συνέδρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας και τροφίμων.
Από το 2008 αρθρογραφεί στο περιοδικό “Λόγω… διατροφής” και τον Ιανουάριο του 2010 ανακηρύχθηκε Περιφερειάρχης της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
Επίσης, είναι συνεργάτης της ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.
Η είσοδό της στην ομάδα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια αλλά και για εμάς, καθώς ο παππούς της ήταν πρόεδρος της πρώτης ομάδας του Πανλιοσιακού (πριν το 1960) και ο πατέρας της παίχτης.
Έφη, σε ευχαριστούμε και σε καλοσωρίζουμε”.