Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τετραπλή ενίσχυση στη Θύελλα Περιστερίου

Published

on

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα με εντελώς νέο πρόσωπο δείχνουν οι άνθρωποι της Θύελλας Περιστερίου.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Κώστας Δημόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα, και επέστρεψε για να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται.

Επίσης, ξεκίνησε και η μεταγραφική επίθεση, με τις πρώτες 4 μεταγραφές να ανακοινώνονται. Ετσι, υπό τις οδηγίες του Κώστα Δημόπουλου θα αγωνίζονται:

Ο 33χρονος αμυντικός μέσος Φώτης Κατιάι, που έπαιζε στην Πεύκη και έχει παίξει επίσης σε Αη Καλαμακίου, Βοτανικό και Χαλκηδονικό.

Ο 28χρονος επιθετικός Ταφίλ Κατιάι που έπαιζε και αυτός στην Πεύκη και έχει παίξει επίσης σε Αρη Καλαμακίου, Βοτανικό και Χαλκηδονικό.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Σοφοκλής Καπίρης που έπαιζε στην ΑΕ Μεταμόρφωσης και έχει αγωνιστεί επίσης σε Πεύκη, Χαλκηδονικό και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ο 30χρονος μέσος Αλέξης Καλατζής που έπαιζε στον Κεραμεικό και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατλα Κυψέλης, Αρη Καλαμακίου και Βοτανικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φώτης Κατιάι, Ταφίλ Κατιάι και Σοφοκλής Καπίρης έχουν αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα τη σεζόν 2016-17 όταν η Θύελλα έφτασε να διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνα μπαράζ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση αρκετών ακόμη μεταγραφών.