Connect with us

3ος Όμιλος

Την «πάτησε» στο fair play

Το γκολ της Σπάρτης ανάγκασε τον Παναρκαδικό στην πρώτη του απώλεια βαθμών (1-1)

Published

on

Σπουδαίο βαθμό πήρε στην Τρίπολη η Σπάρτη στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναρκαδικό. Σε ένα παιχνίδι, όπου οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τον πρωτοπόρο, ο οποίος υπέστη την πρώτη του απώλεια βαθμών.

 

Εξοργισμένοι είναι οι Αρκάδες, επειδή ο αντίπαλος δεν τήρησε το fair play, όταν έβγαλαν την μπάλα πλάγιο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Άσεν, που είχε τραυματιστεί. Με το σφύριγμα της λήξης σημειώθηκε σύρραξη ανάμεσα σε ανθρώπος των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμοτέρους να ηρεμούν τα πνεύματα.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60′ με το αυτογκόλ του Σπηλιωτόπουλου, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 84′ με τον Χαλίλι. Στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Οικονομόπουλος από πλευράς Σπάρτης

 

Διαιτητές: Γκάμαρης, Λεοντακιανάκος-Γούναρης (Αθηνών)

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Άσεν, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Βελισσάρης, Μηλιώτης (58′ Σταθουλόπουλος), Δήμος (88′ Τσόφλιος), Γαρυφαλλόπουλος, Καδάς (78′ Μέλιος), Κώτσιρας

 

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Τσέλιος, Λιονάκης, Σιώπης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος (67′ Χαλίλι), Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Αναστασάκος, Αμπντέλ Ραχήμ (71′ Λάιος), Ηλιόπουλος (89′ Μπιταξής).