Connect with us

stoplekto

Το…δέκα το καλό στον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων

Published

on

Σε ακόμα μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Απόλλων Άνω Λιοσίων, που μετατρέπεται σιγά σιγλα σε “μεγαθήριο”. Ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο 20χρονο επιτελικό μέσο Τάσο Καψάλα, ο οποίος προέρχεται από τον Θρασύβουλο, όπου ήταν και αρχηγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

‌”Το δέκα το καλό της Δυτικής Αττικής ανήκει πλέον στον Απόλλων Άνω Λιοσίων. Μετά τους Σερέπα και Αναστασιάδη ένας ακόμη σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα φοράει τα “ερυθρόμαυρα”. Ο Τάσος Καψάλας συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Τζανόπουλο και θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ο 20χρονος Καψάλας, γέννημα-θρέμμα του Θρασύβουλου, είναι επιτελικός μέσος, μετρά περισσότερες από 100 συμμετοχές με την φανέλα του “στρατηγού” ενώ τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πέρα από κάθε αμφιβολία πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη για τον Απόλλων Άνω Λιοσίων, ο οποίος δικαιολογεί με τις μεταγραφικές του κινήσεις τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του. Η διοίκηση καλοσωριζει τον Τάσο στην οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχία”.

* Στη φωτογραφία αριστερά το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων Τάσος Καψάλας, μαζί με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Τζανόπουλο.