Connect with us

stoplekto

Τρία στα τρία η Τροχαία Αθηνών, 5-1 την ΥΜΕΤ

Published

on

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Τροχαία Αθηνών, που επικράτησε με 5-1 επί της ομάδας της ΥΜΕΤ για το πρωτάθλημα Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες έφτασε στη νίκη δείχνοντας την ποιότητα της σαν ομάδα, ενώ η νεοσύστατη ομάδα της ΥΜΕΤ παρά το βαρύ σκορ και την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια άφησε καλές εντυπώσεις.

Στο 23′ ο Γκιόλας έκανε το 1-0, με τον Κουκοβίνη στο 39′ να κάνει το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 51′ ο Αποστολόπουλος μείωσε σε 2-1, με τον Κουκοβίνη στο 67′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να κάνει το 3-1. Στο 73′ ο Παπαχρήστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 82′ ήταν η σειρά του Γκιόλα να ζευγαρώσει τα προσωπικά του γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Κουτσογιαννούλης, Μητράκος, Μανέτας, Μπούρης, Λάβδας, Στεφανής, Βουρνάζος, Καραγιάννης, Δρακόπουλος, Κουκοβίνης, Παπαχρήστος.

Αγωνίστηκαν και οι Γκιόλας, Φλώρος και Λαγγουράνης.

ΥΜΕΤ: Μελίσσης, Αντωνάκης, Μαστορόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκιόλιας, Καράνης, Πολυχρονόπουλος, Βισβίκης, Μπούρος, Καμπουρίδης, Αποστολόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Κομνηνός, Καψάλης, Σιούλης, Τσιμπούρης