Connect with us

4ος Όμιλος

Τσικουδάκης: ‘Ανταγωνιστικοί μέσα από σκληρή δουλειά’

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε την καλοκαιρινή περίοδο με στόχο να σηκώσει το… επιθετικό βάρος της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ και μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του συλλόγου. Ο λόγος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Θοδωρή Τσικουδάκη ο οποίος έχοντας την εμπειρία από το πέρασμα του από τον Κισσαμικό μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το συγκρότημα του Γιάννη Κατσούλη. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς που έδωσε η ομάδα του όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Θύελλα Ραφήνας λέγοντας: Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μετά και την καλή εμφάνιση και το βαθμό που πήραμε στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη. Δυστυχώς δεν πήγε το ματς έτσι όπως θέλαμε. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και το σημαντικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. 
Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που στόχος αποτελεί να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο’.
Αναφερόμενος στη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, ο νεαρός άσος δήλωσε: Θεωρώ ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι γιατί μέχρι στιγμής υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοι. Σιγα-σιγα επιστρέφουν όλοι και δουλεύουμε για να γίνουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.  Πιστεύω ότι έχουμε καλές μονάδες και θα τερματίσουμε σε μια αξιοπρεπή θέση στο τέλος της χρονιάς’.
Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του υποστήριξε: Έχουμε παίξει πολλά εντός έδρας παιχνίδια ως τώρα αλλά δεν έχουμε συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα θέλαμε και θα προσπαθήσουμε να καλυψουμε το χαμένο έδαφος στα επόμενα ματς που ακολουθούν’.
Αναφερόμενος στο στόχο της ομάδας του είπε: Στοχος αποτελεί να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, θα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό κορμό που θα βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί’.
Ερωτηθείς για τις διαφορές που υπάρχουν στην κατηγορία από τη χρονιά που αγωνιζόταν στον Κισσαμικό μέχρι σήμερα, ο Θοδωρής Τσικουδάκης ανέφερε: Οι διαφορές είναι μεγάλες. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί από την κρίση και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και δεν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός χρόνο με το χρόνο’.