Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Τυφώνας…Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!

Published

on

”Η Ζωή δεν παρελαύνει…προελαύνει”
Με αυτή την φράση πασίγνωστος επικοινωνιολόγος συνόψισε στην στήλη τα συμπεράσματά του απο όλες τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, μυστικές και φανερές που περιήλθαν εις γνώσιν του και έχουν στα χέρια τους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, πρεσβείες και κόμματα για την ”ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”, το πολιτικό τέκνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Προεκτείνοντας το σκεπτικό του και τις προβλέψεις του στο απώτερο μέλλον έκανε λόγο ”για τυφώνα Ζωή,που υπό προϋποθέσεις δύναται να παίξει τον ρόλο του καταλύτη και να συμπαρασύρει στο διάβα του τα ασθμαίνοντα και ετοιμόρροπα, δημοκοπικά επι του παρόντος. κόμματα της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, πλην του Κ.Κ.Ε ”
Να πετύχει δηλαδή την μερική ή και ολική αναδιάταξη των συσχετισμών στο χώρο της αντιπολίτευσης με ορόσημο τις ευρωεκλογές του 2024. Είθισται άλλωστε η λεγόμενη χαλαρή ψήφος να διευκολύνει πολιτικούς σχεδιασμούς και στρατηγικές και να επιτρέπει στους ψηφοφόρους να εκφράζουν πιο ελεύθερα την διαμαρτυρία τους.
”Μην λησμονείται ότι είναι η μοναδική γυναίκα αρχηγός κόμματος ,έχει αντισυστημικά χαρακτηριστικά, έχει πολιτικό τσαγανό συγκρούεται με την διαφθορά, την γραφειοκρατία, τις Βρυξέλλες, πολιτεύεται εκφωνώντας το ουδέτερο σύνθημα ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και κυρίως ως πρώην πρόεδρος της Βουλής μπορεί, εισερχόμενη εις τον ναό της Δημοκρατίας, με βάση τον κανονισμό να κάνει χρήση του προνομίου και να μιλάει ώρες και επί παντός επιστητού. Τελευταία μάλιστα έχει βελτιώσει θεαματικά την δημόσια εικόνα της και το επικοινωνιακό προφίλ της, στέλνοντας καρδούλες !!! σε όλους τους ψηφοφόρους”
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κορυφαίου επικοινωνιολόγου η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις σταθμίσεις και αναγωγές, προσώρας, έχει δυναμική και τάση να ξεπεράσει το 4,5% και να φθάσει στο 5% !!! δεδομένου ότι καρπώνεται ένα σημαντικό ποσοστό από τις διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ 25.

Advertisement