Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής ο Μιχάλης Τζανόπουλος

Published

on

Με τον συνδυασμό “Νέα αρχή για την Αττική” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Δυτική Αττική ο Μιχάλης Τζανόπουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο ιδρυτής  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής και Πρόεδρος για 15 συναπτά έτη από το 2003 εώς το 2018, κατοικεί μόνιμα στα Άνω Λιόσια και για σχεδόν τρεις δεκαετίες έχει προφέρει πολλά στο χώρο του αθλητισμού  στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο, καθώς η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν από πολύ νωρίς δυναμική.

Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στο δήμο Άνω Λιοσίων την οκταετία 1990- 1998 και στη συνέχεια υπηρέτησε σαν Αντιπρόεδρος την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών από το 1998 μέχρι το 2001.

Με δική του πρωτοβουλία και μεγάλο αγώνα το 2003 ίδρυσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, μια επαναστατική κίνηση τότε, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλά σωματεία της περιοχής να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ηγετική του ικανότητα τον φέρνει το 2012 να εκλέγεται μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και  μέχρι το 2016 να είναι και Πρόεδρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ για τέσσερις μήνες από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 διατέλεσε και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ένα νέο ξεκίνημα στην πορεία του πρώην Προέδρου της ΕΠΣΔΑ, που είναι σίγουρο ότι με την εμπειρία του και την μαχητικότητά του η Δυτική Αττική μπορεί να ελπίζει σε μεγάλη εξέλιξη για το μέλλον της…