Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Ειρήνη 2005 1-0

Published

on

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας επανήλθε στις νίκες, καταβάλλοντας με 1-0 την μαχητική Ειρήνη 2005. Οι νικητές αφιέρωσαν τη νίκη στον Βασίλη Αγοριανίτη, τον 20χρονο αριστερό μπακ του συλλόγου, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε την ώρα της εργασίας τους. Οι συμπαίκτες του πριν την έναρξη του αγώνα έφτιαξαν πανό στήριξης προς το Βασίλη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του άρθρου. Και το πιο σημαδιακό. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο αδελφός του Βασίλη, ο Λουκάς Αγοριανίτης  στο 19′, το οποίο επίσης αφιέρωσε στο μικρό του αδελφό.

Οι νικητές είχαν και χαμένο πέναλτι στο 85′ με τον Τζιράκη, εκτέλεση του οποίου απέκρουσε ο κατά συνθήκη γκολκίπερ Αναστασάκης, που αντικατέστησε τον τραυματία Μαυρουδή στο 58′.

Διαιτήτευσε ο Δαμίγος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σαρρής, Κοντογιαννόπουλος, Βατίστας(72′ Κοτσιάλης), Μπάσα(56′ Χαϊδάκης), Παπαδόπουλος(46′ Βολιώτης), Ελευθερίου, Κακιώνης(75′ Κοτανίτης), Κανάρης, Τζιράκης, Αγοριανίτης Λ.(46′ Περάμαντζης), Κακουράκης.

ΕΙΡΗΝΗ 2005: Μαυρουδής, Ζαφειρόπουλος, Γκάνας, Ακράτα, Γεραντωνάκης, Κοσμαδάκης, Νικήτας, Τσαπαράς(58′ Αναστασάκης), Καλογερόπουλος, Ακράτα Ν., Κωστούλας(70′ Ηλίας).