Connect with us

stoplekto

Φτιάχνει νέα ομάδα ο Γιάννης Τζανόπουλος στη Δυτική Αττική

Published

on

Μετά από δυο χρόνια αποχής ο Απόλλων Άνω Λιοσίων επανέρχεται δυναμικά στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής, καθώς θα συμμετάσχει κανονικά τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά stoplekto.gr ο Πρόεδρος του Απόλλωνα  Γιάννης Τζανόπουλος, γνωστός από τη θητεία του στον Θρασύβουλο τις “χρυσές” εποχές της ομάδος και πλέον δημοσιογράφος και γιος του πρώην Προέδρου της ΕΠΣΔΑ Μιχάλη Τζανόπουλου, τόνισε ότι ο σύλλογος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά προς την Ένωση, ώστε η ομάδα να μπορέσει του χρόνου κανονικά να αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ, όσο και στα πρωταθλήματα υποδομών.

Χαρακτηριστικά μας δήλωσε: “Αγόρασα το καταστατικό του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων από τον κ. Νίκο Μπερεδήμα πέρσι, με σκοπό να δημιουργήσω μια  νέα ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Με τις γνωριμίες που έχω, έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό με άτομα που θα στελεχώσουν αυτή την προσπάθεια, τα οποία θα ανακοινωθούν στην πορεία και θα καταλάβετε τι πάμε να κάνουμε. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, με αλλαγή ονόματος στο καταστατικό, που όμως λόγω των χρονικών προθεσμιών τώρα δεν προλαβαίνουμε, οπότε για αρχή θα κατεβάσουμε την ομάδα σαν Απόλλωνας Άνω Λιοσίων.

Δεν ερχόμαστε για να παίξουμε μόνο τρεις μήνες, υπάρχει ένας προγραμματισμός και ειδικά σε επίπεδο ακαδημιών.”.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, δεν θα είναι μόνο ο Απόλλων Άνω Λιοσίων, ο οποίος θα προστεθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας του χρόνου. Υπάρχουν κι άλλα σωματεία που εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέα ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δυτικής Αττικής. Γεγονός θετικό για την Ένωση και για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων.