Connect with us

3ος Όμιλος

Φωτόπουλος: Μπορούσαμε και καλύτερα

Published

on

Πλήρης θα παραταχθεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στο Λουτράκι ο ΠΑΟ Βάρδας, με την προετοιμασία των πρασίνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει από σήμερα, Τετάρτη. Το θετικό για τον Ηλία Φωτόπουλο και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Σκοπός για τη ‘Μπάρτσα’ είναι η νίκη ώστε να τερματίσει στην 5η θέση γεγονός που αποτυπώνεται και από τη δήλωση του κ. Φωτόπουλου ο οποίος τόνισε: Είναι ένα
διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τη σεζόν ώστε να ευχαριστήσουμε το κόσμο της ομάδας και να κατακτήσουμε και την τιμητική 5η θέση’. Ερωτηθείς εάν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟ Βάρδας τη φετινή σεζόν ο έμπειρος κόουτς είπε:
Εαν λάβουμε υπόψιν μας με ότι… κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα στόχο να πάμε όπως προκύψει και εάν είναι δυνατόν να παραμείνουμε στην κατηγορία ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος. Όμως βάση της εικόνας που παρουσιάσαμε θεωρώ ότι μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα.