Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Γλυφάδα 3-1

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα ο Ιάλυσος που επικράτησε, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 του ΑΟ Γλυφάδας για την 17η αγωνιστική. Οι νησιώτες έφτασαν τους 34 βαθμούς παραμένοντας στην 3η θέση και πλέον μπορούν να κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα, έχοντας πλέον στραμμένη την προσοχή τους και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Διαγόρα την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο α’ μέρος αφού πέρα από το γκολ που σημείωσαν στο 45′ με τον Καλογιάννη είχαν δοκάρι στο 34′ με προβολή του Κόντη, όμως αυτό δεν έφτανε αφού οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη σε μεγάλο βαθμό. Η ήττα αυτή φέρνει τον ΑΟ Γλυφάδας στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς όσους δηλαδή έχει και η Επισκοπή.

Στο 56΄ο Φονσέκα με πέναλτι που κέρδισε ο Π. Αθανασίου έκανε το 1-1, με τον Μαρίνου στο 70′ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ιάλυσου γράφοντας το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82΄ο Κοιλιάρας με πλασέ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 80′ ο Φονσέκα είχε χάσει πέναλτι που κέρδισε ο Σπάρταλης από τον Κόντη αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Πριόνας-Τσιφλάκος (Εύβοιας)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Λουτριώτης, Π. Αθανασίου, Α. Αθανασίου, Σταυλάς (62′ Σπάρταλης), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Χατζηκοσμάς (68′ Λύρας), Μαρίνου (77′ Κοκκίνης), Φονσέκα
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Θωμάς, Κατσίβελας, Σινάνι, Κόντης, Μουσάι (52′ Ντούνης), Γκούμας, Φερεντίνος, Καλογιάννης (63′ Φιόρι), Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης (77′ Τζουμάκας).