Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-ΠΑΟ Κρουσώνα 3-0

Published

on

Παρότι παρατάχθηκε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, το Ηράκλειο επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα και έδειξε ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή. Οι «νερατζούρι» έχοντας στον πάγκο τους τον Γιάννη Χαραλαμπίδη πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα φτάνοντας τους 12 βαθμούς ενώ αναρριχήθηκαν στην 13η θέση, απέχοντας πλέον εννέα βαθμούς από την 9η θέση που οδηγεί στην παραμονή. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι του Ράικο Γιάνγιανιν έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα να γνωρίζουν μια δίκαιη ήττα που τους αφήνει επτά βαθμούς μακριά από το στόχο, μένοντας στους 14 βαθμούς και την 11η θέση.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 30’ με σουτ του Χάρη Ρεντζή. Το τέμα αυτό αφύπνισε κάπως τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 47’ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Χύζι κατέληξε στο δοκάρι του Δράμπαλη. Στο 60’ ο Τζανέτος εκτέλεσε το κόρνερ κάνοντας το 2-0, για να έρθει ο Αστέριος Καλιαμπάκας στο 85’ και να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χαραλαμπίδης) Δράμπαλης, Ρεντζής, Κατσούλης, Λύκος, Ψαρρής, Αλεξίου, Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας (85’ Σπυριδάκης), Λουσαράκης (70’ Σπανός), Τζανέτος (93’ Μπαλατσούρας), Μέρτκολα.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Ράικο Γιάνγιανιν) Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Χύσι, Καλεμάκης, Κανδυλάκης, Μανιδάκης, Μάστορας (46’ Ρομπάκης), Πήλιος (87’ Κουράκης), Ανωγειαννάκης (67’ Τσοχανταρίδης), Μπαμπής.