Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έπιασε κορυφή το Δάσος

Published

on

Συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις η ομάδα του Γ. Κιούρκου που επικράτησε με 5-1 επί του Α.Ο. Κωφών κι έπιασε κορυφή στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους “πράσινους”, που άνοιξαν το σκορ μόλις στα 15΄΄ πετυχαίνοντας το γρηγορότερο γκολ της χρονιάς, όταν με τη σέντρα, ο Λέζο με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Δήμα που με πλασέ έγραψε το 1-0. Παρά τον επιθετικό του μονόλογο, το Δάσος δεν κατάφερε να πετύχει 2ο τέρμα στο α΄ μέρος.

Στο β΄ μέρος είχαμε την ίδια εικόνα. Στο 50΄ ο Χαλιλάι με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0 για να μειώσουν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι σε 2-1 με τον Βιλαδέρη, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 64΄ ο Σακαρτζής με πλασέ έγραψε το 3-1, στο 70΄ ο Γωγιός πάλι με πλασέ από κοντά έγραψε το 4-1 για να κλείσει το σκορ ο νεοεισελθών Μαράκος στο 78΄ για το τελικό 5-1.

Παρά το ότι έστω και προσωρινά το Δάσος ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας, οι άνθρωποι της ομάδας κρατάνε χαμηλούς τόνους και δεν παρεκκλίνουν από το στόχο τους, που είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Την επόμενη εβδομάδα το Δάσος πηγαίνει στην Κηφησιά, όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφησιά 2010 στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Αθανασόπουλου, Πλεξίδα, Μπλίκα.

ΔΑΣΟΣ: Καμακάρης, Ανδριόπουλος, Παπαναστάσης Δ. (60΄ Σαφράς), Κωστάκος, Γεωργακόπουλος, Σακαρτζής, Λέζο, Αποστολάκης (75΄ Μαράκος), Παπαναστάσης Κ., Χαλιλάι (70΄ Γωγιός Χ.), Δήμας.

Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: Βιδάλης, Αμοιρίδης, Πριναράκης, Βιλαδέρης, Τσαγδής, Ανδρικόπουλος, Κουμούτσος Καραγιαννόπουλος, Κουρέας Γ., Γόρδιος, Σταθάκης (77΄ Κουρέας Α.).

Πηγή: 247press.com.gr