Connect with us

Γ Εθνική

Η Θύελλα Ραφήνας φρέναρε τον Ηρόδοτο (0-0)

Published

on

Σε ένα ματς όπου το πάθος και η ένταση ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, Θύελλα Ραφήνας και Ηρόδοτος ήρθαν ισόπαλοι με 0-0.

Ετσι η Θύελλα πήρε τον πρώτο της βαθμό, ενώ ο Ηρόδοτος έφτασε τους 4 βαθμούς και παραμένει στη μάχη της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν στο 8΄όταν το φάουλ του Κοιλιάρα Ι. πέρασε μόλις άουτ. Στο 13΄ο Ηρόδοτος έχασε εγ’άλη ευκαιρία όταν ο Μυλωνάς βρέθηκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ. ενώ στο 17΄η κεφαλιά του ίδιου παίχτη πέρασε άουτ, Νέα κακλή στιγμή για τους Κρητικούς στο 21΄όταν το σουτ του Κοιλιάρα Ι. πέρασε άουτ. Η Θύελλα ισορρόπησε στη συνέχεια και απείλησε στο 37΄με την σέντρα-σουτ του Δημητρίου να περνάει μόλις άουτ.

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον Ηρόδοτο να έχει τεράστια ευκαιρία στο 74΄όταν ο Κοιλιάρας Δ. με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Γκίνη μόνο του με τον γκολκίπερ, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Σταματόπουλο. Ο γκολκίπερ της Θύελλας ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 82΄, όταν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Γαρεφαλλάκη. Η Θύελλα είχε μια καλή στιγμή στο 87΄με τον Δημητρίου να σουτάρει και τον Γεωργίου να μπλοκάρει, ενώ στο 89΄το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης (90+2΄Μπαριτάκης), Τσάκωνας (78΄Παντελίδης), Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Ζέκιο (22΄λ.τ. Σπάρταλης).
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Γεωργίου, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας Ι., Κανδυλάκης, Κοντογιάννης (57΄Κίσσας), Χαρίτος, Αργκιλέσι, Κοιλιάρας Δ., Καλαμιώτης (57΄Κασαπάκης), Μυλωνάς (69′ Γαρεφαλλάκης), Γκίνη (85΄Δασκαλάκης).