Connect with us

Ladies

Με τσαχπινικες πινελιές … Ξενοχρήστου… η κοπή πίτας 2022 ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Γυναικείο ποδόσφαιρο

Published

on

 

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 19.00, τη βασιλόπιτα για το 2022 έκοψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς στο ΣΕΦ Soccer Club & Cafe στο πάρκο ΣΕΦ.

Τη διοργάνωση επιμελήθηκε η κα Νίνα Ξενοχρήστου, που ανέλαβε μόλις 2 εβδομάδες πριν καθήκοντα δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Η κα Ξενοχρήστου με προϋπηρεσία χρόνων στον τομέα των πωλήσεων, διοργάνωσης εκδηλώσεων, αλλά και του ποδοσφαίρου, εντυπωσίασε τις αθλήτριες και τους παρευρισκόμενους τόσο με τα μπαλόνια, τα κεράσματα στα τραπέζια και τη βασιλόπιτα αλλά και με την έκπληξη που επιφυλλασε στις νεαρές, αφού δεν είχε 1 φλουρί η πίτα αλλά δώρα για όλες τις παίκτριες αλλά και την πλειοψηφία των παρευρισκομένων, συνοδών, προπονητών και φίλων του συλλόγου!

Τα δώρα μοιράστηκαν με κλήρωση και 1 απο τις παίκτριες ήταν και η σούπερ τυχερή της χρονιάς, αφού κληρώθηκε και 1 εμφάνιση του συλλόγου με υπογραφή απο όλες τις συναθλητριες της!

Στην εκδήλωση έκανε την τιμή να παρευρεθεί η πρόεδρος του ΣΕΦ κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ κος Ιωσήφ Βουράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Νικόλαος Παπαγεωργίου και ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΟΠΑΝ κος Ιωάννης Χατζηαλέξης τον οποίο και ευχαριστησαν για την παραχώρηση του ΣΕΦ Soccer Club & Cafe για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης,στους οποίους ζήτησε την άμεση συνεργασία η κα Ξενοχρήστου!

 

Στόχος είναι η άνοδος και η προβολή του συλλόγου, όπως του αξίζει, μας δήλωσε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία μας μαζί της και μας υποσχέθηκε απολαυστική συνέχεια!

 

Πολλές επιτυχίες απο καρδιάς τόσο στην ίδια οσο και τον Εθνικό Πειραιώς!