Connect with us

stoplekto

Νίνα Ξενοχρήστου: Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

Published

on

Μία από τις αδυναμίες μου γένους θηλυκού, εκτός από την “μπάλα” είναι και μία γυναίκα που δραστηριοποιείται στο χώρο τα τελευταία 7 χρόνια. Έκανε την εμφάνιση της ξαφνικά και άφησε όλους να αναρωτιούνται πού την είχαν κρυμμένη τόσα χρόνια…

Ο λόγος για τη Νίνα Ξενοχρήστου…

Σύλλογοι που συνεργάστηκαν μαζί της όπως Valencia , Νέες Ατρομήτου, Ολυμπιακός Περάματος, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός Πειραιά κ.ά. έχουν μόνο καλά να πουν! Ένα πολύ δυναμικό άτομο, που σε γοητεύει με την ευφυΐα της, την ευρηματικότητά της, το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης μα κυρίως…με το επικοινωνιακό χάρισμα που έχει! Όπου συνεργάστηκε άφησε το στίγμα της και τις καλύτερες εντυπώσεις σε συνεργάτες και γονείς αθλητών!

Πεισματάρα…σε βαθμό να την αποκαλέσουν τρία χρόνια πριν, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, την “Μπουμπουλίνα του ερασιτεχνικού και των ακαδημιών”! Το γιατί ίσως το ξέρετε….Απ’ακρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, την περίοδο της καραντινας, πρωτοστάτησε και φτιάχνοντας μια επιτροπή ανθρωπων βγήκε σε τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενακη προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός… Το πώς δε χρειάζεται να το αναρωτηθούμε…Με την επιμονή της και την εφραδεια λόγου….

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο την είδαμε να διαχειρίζεται το ιδιωτικό τουρνουά ποδοσφαίρου ΘΟΥΚΥΔΊΔΕΙΟ με πολύ μεγάλη επιτυχία. Διοργάνωσε εκδηλώσεις στο Δ Αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης, όπως πρόβες για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, διεθνή τουρνουά και πολλά παιδικά πάρτυ! Όλοι οι σύλλογοι που συνεργάστηκαν μαζί της έχουν να πουν τα καλύτερα κυρίως για την αμεσότητα και την τιμιότητα της!

Ο λόγος αυτού του άρθρου είναι η ανακοίνωση της ιδίας στα social για λήξη συνεργασίας με την εταιρεία SPORTteam . Την κάλεσα στο τηλέφωνο αλλά δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες λέγοντάς μου ότι “όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Για προσωπικούς λόγους, μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να αποχωρήσω.”

Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει τη διαχείριση , τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία της ακαδημίας BΑΖΕΧΑ Soccer Schools στο Μενίδι όπου και εκεί άφησε το στίγμα της λόγω του χαρακτήρα της και της δυναμικότητας της. Συνεχίζει και φέτος με τον Κριστόφ Βαζέχα και υπόσχεται…ότι θα δουν και θα ζήσουν οι αθλητές όμορφα πράγματα!

Στην ερώτησή μου αν έχει να μου ανακοινωσει κάποια νέα συνεργασία, χαμογελώντας απάντησε ότι θα ενημερωθώ όταν αποφασίσει και η ίδια. Υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους αφού η εργατικότητα της είναι κάτι που είναι εμφανές. Αναμένουμε την επόμενη κίνηση της χαμογελαστης Νίνας μας!