Connect with us

Ladies

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ απο το γυναικείο του Εθνικό Πειραιώς και τη Νίνα Ξενοχρήστου!

Published

on

Συνεχίζει με αμείωτο ζήλο η Νίνα Ξενοχρήστου τις δράσεις της, προσφέροντας στα κορίτσια που ανήκουν στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιώς τη δυνατότητα να αποδείξουν την ευαισθησία τους προς τους συνανθρώπους μας, πέρα από τις χορευτικές τους ικανότητες και δυνατότητες, όπως έχουμε δει απο τότε που ανέλαβε!

Τις ικανότητές τους εντός των 4 γραμμών του γηπέδου τις αποδεικνυουν οι ίδιες οι ποδοσφαιριστριες!

Την ερχόμενη Κυριακή 17/4 στο αθλητικό κέντρο στην Ηλιούπολη, Γκαράζ Soccer Club, διοργανώνει ενα τουρνουά με 3 ακόμα αθηναϊκούς συλλόγους προκειμένου να συλλεχθούν τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης για οικογένειες με σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

 

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Mini Women’s Soccer Cup

“ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΡΑΝΗΣ”

 

⚽Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά την προσεχή Κυριακή 17/4 στις 18.00 τις αθλητικές εγκαταστάσεις

#Garage_Soccer_Club στην Ηλιούπολη, προκειμένου να συλλεχθούν τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης για οικογένειες με σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα!

 

🙏Το τουρνουά και κάθε τουρνουά που θα διοργανώνει το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, θα φέρει το όνομα του αείμνηστου κου Γιάννη Ματζουράνη, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την πολυετή προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά!

 

⚽Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν, πέρα του Εθνικού Πειραιώς θα είναι ο Α. Ο. Μελισσίων, ο Φοίνικας Καλλιθέας και ο Ακράτητος!

 

🙏Συνδιοργανωτής μας σε αυτήν την εκδήλωση θα είναι και η Reemaxe Sports Hellas!

 

➡️Να ευχαριστήσουμε τον κο Αλάσσα Κώστα για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης προκειμένου να διεξαχθεί το τουρνουά!

 

❤️ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ…

Είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι να απολαύσετε τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες!

 

Για πληροφορίες :

☎️ Νίνα Ξενοχρήστου 6981774095