Connect with us

Διάφορα

Συνεχίζει στα νότια και ασταμάτητη…

Published

on

Συνεχίζει στα Νότια και “ασταμάτητη”!

 

Η Νίνα Ξενοχρήστου μάς αφιέρωσε λίγο απο το χρόνο της και μας μίλησε για τη νέα της δραστηριότητα και την Α. Ε. Κ. Αλίμου, το σύλλογο που βλέπουμε να προωθεί τις τελευταίες μέρες.

 

Ξεκινώντας το 2022 μπήκε θετικά για εκείνη, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, αφου συνεργαστηκε με τον κο Κώστα Αλάσσα, ιδιοκτήτη του Garage Soccer Club και της αθλητικής εταιρείας SPORTteam αλλά και τον διοργανωτή του τουρνουά Θουκιδίδειου, το μεγαλύτερο ιδιωτικό τουρνουά ποδοσφαίρου σε επίπεδο ακαδημιών και έχει αναλάβει ως υπεύθυνη στο Garage Soccer Club ( αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης). Μια συνεργασία που την έχει κάνει πολύ χαρούμενη, όπως μας είπε, αφού ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και πάρτυ, κάτι που κάνει με απόλυτη επιτυχία μιας και η 25ετης προϋπηρεσία της ήταν στην εξυπηρέτηση πελατών και το μάρκετινγκ σε μεγάλες εταιρίες.

Τη ρωτήσαμε για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς καιι μας απάντησε (χαμογελώντας) οτι είναι μια συνεργασία που αποφάσισε να τη λύσει και εύχεται από καρδιάς τα καλύτερα σε παίκτριες και διοίκηση.

Α. Ε. Κ. Αλίμου…?

<<Είναι ένας σύλλογος που δραστηριοποιειται στο τένις και το αντρικό ποδόσφαιρο σαλας απο το 2015, το 2018 συστάθηκε γυναικείο τμήμα που κατέβηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τις βρήκε αήττητες ο Απρίλιος του 2019 όπου και πήραν το εισητηριο για το πρωτάθλημα της Β εθνικής. Την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν δε συνέχισε το συγκεκριμένο τμήμα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους και αφού το συζητήσαμε με τη Βάνα Υπερμάχου που ανέλαβε πρόεδρος στο σύλλογο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Κώστα Αλάσσα απο την προεδρία λογω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποφασίσαμε να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στα κορίτσια των νοτίων να δουλέψουν μαζί μας και να ζήσουμε παρέα όλο αυτό που μας προσφέρει ο χώρος της στρογγυλής θέας! >>, μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Όντως ασταμάτητη, όντως με θετική διάθεση και πολύ όρεξη για δουλειά μάς υποσχέθηκε ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος θα απασχολήσει και πάλι με τις επιτυχίες ολων των τμημάτων του!

 

Καλή αρχή Νίνα και ευχόμαστε πολλές πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματά σας!