Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραίτηση Μ. Γρίμπιλα από την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Από το γραφείο τύπου της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. μετά από συζήτηση σε φιλικό κλίμα για την πορεία της ομάδας με τον κ. Μιχάλη Γριμπιλα κάνει με απόλυτο σεβασμό δεκτή την παραίτηση του και ανακοινώνουμε επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή. Όλη η οικογένεια της ομάδας μας ευχαριστεί τον κ. Μιχάλη Γριμπιλα για την προσφορά του στην ομαδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή.Κόουτς σε ευχαριστούμε πολύ, τιμή μας ή συνεργασία μας.
Από την πλευρά του ο κ. Γριμπιλας αναφέρει : Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας και τους ανθρώπους της ομάδας για την άριστη συνεργασία, τους συνεργάτες μου για την δουλειά που κάναμε αυτους τους μήνες, εύχομαι από καρδιάς οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν το γρηγορότερο δυνατόν και η ομάδα να φτάσει εκεί που μπορεί και αξίζει, καλή επιτυχία για την συνέχεια στην ομάδα”.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ΔΣ του συλλόγου είναι κοντά στην πρόσληψη νέου προπονητή, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει εργαστεί ξανά στο σωματείο…