Connect with us

NewsPlus

Που βρίσκεται η παραλία που παρουσιάζει το spot του ΕΟΤ για τον Τουρισμό

Published

on

Στη Νότια Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα σε μικρή απόσταση νοτιοδυτικά από το Μαρμάρι, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία που εικονίζεται στο σποτ με το οποίο το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού επιχειρούν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας, που υφίσταται, όπως και άλλοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας του κοροναϊού.

Στο φετινό σποτ για τον ελληνικό τουρισμό, όπου κυριαρχεί το μήνυμα «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα», παρουσιάζεται μία από τις υπέροχες ακρογιαλιές που στολίζουν μαζί με το νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών το Μαρμάρι, το λιμάνι της Νότιας Εύβοιας, που συνδέεται με τη Ραφήνα.

Η παραλία αυτή είναι η Μεγάλη Άμμος (Χρυσή Άμμος), που μεταμορφώνεται κατά καιρούς, καθώς η ακτογραμμή μετακινείται ανάλογα με τη φορά του ανέμου και των κυμάτων.

Η Μεγάλη Άμμος θεωρείται ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (windsurfers και kitesurfers), καθώς είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη στους ανέμους.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply