Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σήφης Βενάκης: Πάνω που βρήκαμε ρυθμό, σταματάμε…

Published

on

Μια από τις ομάδες που έδειχνε ιδιαίτερα φορμαρισμένη στα τελευταία παιχνίδια, είναι και η Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής της ομάδας Σήφης Βενάκης μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Κόουτς καλησπέρα. Πως αισθάνεσαι που διακόπτεται το πρωτάθλημα?

Καλησπέρα σας. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Δεν ήταν καλό το σημείο της διακοπής, αφού είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό και ήμασταν σε καλή κατάσταση. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε στις αποφάσεις των αρμοδίων, και να βρούμε τρόπους να διατηρήσουμε τους παίχτες μας σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή πήρατε σημαντική νίκη, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο…

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ματς πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο αντίπαλος μας, ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, που είναι μια ομάδα που σε κάθε αγώνα έχει σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο.

Η νίκη μας ήταν ιδιαίτερα σημαντική, αφού το ματς ήταν δύσκολο λόγω του ιδιαίτερου τρόπου παιχνιδιού, που δεν συναντάς συνήθως στην Α’ κατηγορία. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο μας, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, και καταφέραμε να πάρουμε τη ν’ικη.

Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά στην πορεία η εικόνα άλλαξε τελείως. Πως το εξηγείς αυτό?

Είμαστε μια νέα ομάδα, με το ρόστερ της ομάδας να συμπληρώνεται αργά. Ηταν ένα δύσκολο εγχείρημα για εμάς να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές στην κατάσταση που θέλουμε ειδικξά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Οσοι όμως ήταν κοντά στην ομάδα και έβλεπαν τη δουλειά που γινόταν ήξεραν πως θα τα καταφέρουμε. Ετσι και έγινε, και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Το ζητούμενο όμως είναι να έχουμε διάρκεια, αφού αυτό χρειάζεται σε μια ομάδα που στόχο έχει τον πρωταθλητισμό όπως εμείς. Θεωρώ πως θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλος την άνοδο…

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα?

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και ιδιαίτερο, αφού το γεγονός πως έχουμε λιγότερα παιχνίδια μας δίνει λιγότερα περιθώρια λάθους. Στον δικό μας όμιλο ισχύει απόλυτα αυτό, αφού όπως φαίνεται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα όλοι μπορούν να πάρουν βαθμό από όλους, κάτι που το κάνει ακόμη πιό ενδιαφέρον. Θεωρώ πως στο τέλος του πρώτου γύρου θα ξεχωρίσουν ποιες ομάδες θα κυνηγήσουν την άνοδο και ποιες την παραμονή τους στην κατηγορία.

Θεωρείς πως το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες, ή χρειάζονται προσθήκες?

Το ρόστερ της ομάδας είναι εξαιρετικό, και υπάρχει απόλυτη και απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίχτες που το απαρτίζουν. Η διοίκηση βέβαια της ομάδας που πάντα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστεί, αν στην πορεία κριθεί πως χρειάζεται και κάτι άλλο, είναι βένβαιο πως στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα το κάνει, έτσι ώστε να γίνει τελικά πραγματικότητα ο στόχος της ανόδου.

Ευχαριστούμε πολύ…

Εγώ ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη. Επίσης θέλω να ευχηθώ κουράγιο, υπομονή, και καλή δύναμη σε όλους, μέχρι να περάσουν τα δύσκολα…