Connect with us

stoplekto

Στον τελικό ο αγχωμένος Βύζας Μεγάρων- 2-1 με ανατροπή τον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

“Ίδρωσε” ο Βύζας Μεγάρων για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Ο Ηρακλής Ελευσίνας “πάγωσε” τους Μεγαρίτες, καθώς προηγήθηκε στο 39′ με εκτέλεση φάουλ του μόνιμου σκόρερ του Κατσάφαρου, ενώ πλησίασε αρκετά να ισφοαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα(2-0) χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπακατσέλο και Χατζηαντωνάκη.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη ανέβηκαν επιθετικά, με τον Κλωνάρη να ισοφαρίζει στο 53′ και τον νεοφερμένο από τον πάγκο Παπαδάκη στο 59′ να κάνει το 2-1 και να βγάζει από το άγχος την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα οι “κιντρινόμαυροι” πανηγύρισαν την επιτυχία τους, καθώς μετά από 5 χρόνια θα συμμετάσχουν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Καλός ο διαιτητής Φίτσας.

ΒΥΖΑΣ: Ξενάκης, Μουσκάι, Φουρνάρης(50′ Παπαδάκης), Φλέγκας, Φυσαράκης(83′ Δρυμούσης), Νάκας, Καλέμι(77′ Ρόκου), Μπουλγκουρίδης, Στρατιδάκης, Κλωνάρης(86′ Χριστόπουλος), Κοντούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπακωνσταντίνου, Αξιώτης, Χατζηαντωνάκης, Μπακατσέλος(57′ Αρναουτάκης), Πετσίτης, Καρδάμης, Γκολφινόπουλος(77′ Παροτσίδης), Μπαρντόκ(46′ Στύλλα), Τσέκα, Κατσάφαρος, Κόρμαλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ