Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα στην πρεμιέρα του Παπάγου

Published

on

Εντυπωσιακή, όπως αναμενόταν ήταν η εντός έδρας πρεμιέρα του Παπάγου κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Οι ‘Στρατηγοί’ συνέτριψαν με 4-1 την Δάφνη και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση. Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Ρέτζο στο 12′, αλλά ο Καράτι ισοφάρισε στο 29′ παγώνοντας στιγμιαία το γήπεδο. Όμως, στο 38′ ο Μιχαλόπουλος από την άσπρη βούλα έγραψε το 2-1 και έδειξε τον δρόμο της νίκης. Οι γηπεδούχοι μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν το 3-1 στο 51′ έχοντας σκόρερ τον Παπαναστασίου και σφράγισαν ουσιαστικά το τρίποντο. Στο 68′ ο Μιχαλόπουλος είχε δοκάρι, αλλά στις καθυστερήσεις έκλεισε τον χορό των γκολ για το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Ρεσίτης, Καπίρης, Κορωνιός.
Παπάγος: Κοραχάης, Γέμελος (21′ Γκάτσο), Μπράτσι, Αναστασίου, Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Αλεξιάδης (46′ Παπαδόπουλος), Παπαναστασίου (66′ Βουλτσίδης), Κολοβός, Κουτσοβέλης.
Δάφνη: Σκανδαλάκης, Καζάζης, Λυκουρόπουλος (76’ Τσάγαρης), Γιουκάκης, Μαντζιόκας, Λιβίδης (85’ Τσουκαλάς), Βενάρδος (63’ Χατζηαντωνίου), Καρζής, Ντερβισάι, Μίχος, Καράτι.