Connect with us

Συνεντεύξεις

Άγγελος Σπανός: “Πρωτάθλημα με τον Χαραυγιακό”

Published

on

Δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηριστεί μια από τις πιο εύστοχες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Στο στόχο που έχει θέσει ο Χαραυγιακός, οι ποδοσφαιριστές που η ποιότητα ξεχειλίζει δεν περισσεύουν και γι αυτό το λόγο η διοίκηση έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους και ακραίους επιθετικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε συλλόγους του Λεκανοπεδίου.

Με θητεία σε συλλόγους όπως οι Άρης Πετρούπολης, Αγία Παρασκευή, Θρίαμβος Αθηνών, Αιγάλεω και ΑΕ Μοσχάτου, ο Άγγελος Σπανός θα αποτελέσει το κινητήριο μοχλό στις επιθετικές δραστηριότητες που θα έχει η ομάδα της Ηλιούπολης.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μετακινηθεί στον ιστορικό σύλλογο της Ηλιούπολης λέγοντας:

“Αρχικά επέλεξα τον Χαραυγιακό γιατί είναι ομάδα με μεγάλο όνομα και ακόμα μεγαλύτερη ιστορία. Από εκεί και πέρα το ότι η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι το μεγαλύτερο κίντρο για τη νέα χρονιά”.

Το γεγονός ότι έχεις πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα τα τελευταία 4 χρόνια σου δίνει κίνητρο για να διεκδικήσεις ακόμη ένα;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ο θεός με αξίωσε να πανηγυρίσω δυο πρωταθλήματα τα τελευταία 4 χρόνια και εύχομαι να πανηγυρίσω ακόμη ένα μαζί με τον Χαραυγιακό.

Σε αγχώνει το γεγονός ότι ο Χαραυγιακός πρέπει να πρωταγωνιστήσει και θα περιμένει πολλά από εσένα;

Άγχος δεν υπάρχει καθώς θεωρώ ότι εάν δουλέψεις σωστά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Χαραυγιακού και τον Μανώλη Φύτρο για το πολύ έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου ώστε να με φέρουν στην ομάδα καθώς τους κύριους Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη. 

Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

“Στον κόσμο της ομάδας έχω να πω ότι όλοι μαζί κάθε Κυριακή θα δίνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει”.