Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγώνες φωτιά στα μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΠΣΑ σήμερα

Published

on

Με δυο καθοριστικούς αγώνες συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στην Εργάνη η Δόξα Βύρωνος θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Περιστερίου. Οι Βυρωνιώτες, που είναι η μοναδική ομάδα σε αυτή την διαδικασία που έχει πετύχει νίκη, αν πάρουν το τρίποντο θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο, ενώ οι Περιστεριώτες που έχουν τέσσερα 0-0,  θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην μάχη και να διεκδικήσουν την άνοδο την τελευταία αγωνιστική.

Στο Καλαμάκι ο Άγιος Δημήτριος υποδέχεται τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μετά την ήττα στον Βύρωνα, η νίκη δείχνει μονόδρομος για την Μπάρτσα, αν θέλει να παραμείνει στην μάχη της ανόδου. Από την άλλη, ο Απόλλωνας, μετά από 4 ισοπαλίες, ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει σε θέση ισχύος ενόψη της τελευταίας αγωνιστικής.

Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Σήμερα γίνονται και δύο αγώνες για τα μπαράζ παραμονής.Ο Πανιώνιος Καισαριανής θα αντιμετωπίσει τον Άτλαντα Κυψέλης, ενώ η Ιεράπολη θα αντιμετωπίσει τον Παράδεισο. Η τύχη των ομάδων σε αυτή την διαδικασία θα κριθεί από την πορεία των δύο ομάδων της Αθήνας ( Ηλυσιακός και Χαϊδάρι) στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, αφού αν τα καταφέρουν και οι δύο, δεν θα πέσει καμία από αυτές τις ομάδες. Αν κάποια από τις δύο ή και οι δύο δεν τα καταφέρουν, τότε θα υποβιβαστεί ανάλογος αριθμός ομάδων.

Αυτή τη στιγμή μετά από 3 αγωνιστικές ο Άτλας Κυψέλης έχει 7 βαθμούς, η Ιεράπολη έχει 3, ο Πανιώνιος Καισαριανής και ο Παράδεισος από 2.

Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00.